Unha emisión máis. Comezamos coas salutacións oportunas e a nosa sintonía. Ofrecémoslle escoitar unha peza (Sac Buit) que recibimos de Ricard Ros, composta por el mesmo e que estreará na FIRAMEDITERRÀNIA de Manresa. A continuación conectamos con Galicia para recibir a crónica do noso correspondente na Costa da Morte, Oscar Rey. Un resumo das moitas noticias que suceden naquela contorna e que poden ampliar na páxina quepasanacosta.gal. Agradecémoslle a súa colaboración.
Na segunda hora conectamos coa nosa correspondente nos Ancares Lugueses, Fernanda Follana Neira, que nos aporta a súa crónica e despídese coa lectura dun poema escollido por ela, de Xesús Bermúdez.
Conversamos con ALBERTO CRUZ, do Restaurante LANDUA, en Mazaricos. Parabenizámolo por estar seleccionado para ser o mellor Chef de Galicia. Xunto con María Cambeiro rexen ese Restaurante con moita dedicación e esmero. Atenden aos seus clientes cun "Menú degustación" de grande calidade, con productos moi seleccionados. Voltamos a felicitalo e pregámoslle que extenda esa mesma felicitación á súa compañeira María. Agradecémoslle a súa amable atención e desexámoslles moitos éxitos.
Falamos con Armando Fernández, que nos dedica uns minutiños, facendo unha pausa nas presentacións dos participantes na Festa do San Froilán en Nou Barris.
E despedímonos ate o vindeiro sábado. Deixamos aquí o programa completo.
Ningún comentario:
Publicar un comentario